top of page

Фирма къртене и ремонт

Предстой ни да започнем ремонт на дома. Не какъвто и да е ремонт, а цяло преустройство на жилището. Така направили сме си план и сме изготвили цялостен проект за това. Обмислили сме вариантите и сега остава не лесната задача, а именно да го реализираме.

В общи линии плана включва не само ремонт, а и избушване на цяла стена. Това се налага с цел разширяване на жилището и е предварително обсъдено с компетентните за това органи. Тук е може би момента, в който трябва да се подчертае, че преместването на стени, събарянето на целите или на част от тях не бива да става своеволно. Т.е. предварително трябва да е съгласувано със специалист-архитект. В противен случай рискувате да се случи нещо много неприятно, като срутване на сградата или на част от нея например. Преди да наемете фирма къртене и ремонт е задължително да направите гореизложеното непременно. Освен това трябва да се промени и вътрешното разположение на жилището.

Ако искате всичко да е законно трябва да искате и скица за това. Сега може да ви се струва маловажно и излишно, но не е точно така. Ако решите да продадете жилището тогова тези документи ще са ви нужни.

Хората, които ще закупят жилището може да ви ги изискват. Това е от една страна, а от друга сте задължени по закон да го направите. Едва тогава спокойно можете да повикате специалистите и да започнете работа.

Имайте и нещо друго предвид преди да повикате специалистите от фирма къртене. Веднъж разрушено нещо по-трудно се оправя след това така, че няма да е лошо още веднъж да прегледате всичко. Нали знаете поговорката два път мери веднъж режи. След, като вече всичко е добре обмислено и проектирано може да се обадите и за извикате хората работещи във фирма за къртене. До тук вашата работа е свършена започва тяхната.


Featued Posts 
Recent Posts 
Find Me On
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
bottom of page